Par >
Parkostume middelalder
Parkostume middelalder
Parkostume middelalder-1

Parkostume middelalder

234 kr ekskl. moms 316 kr ekskl. moms -26%
281 kr 379 kr -26%
Skovridderdragt
Skovridderdragt
Middelalderkostume Dame
Middelalderkostume Dame

med DHL Express

Sikker på du har alt?

i alt = 234 kr ekskl. moms med rabat i stedet for 316 kr ekskl. moms

i alt = 281 kr med rabat i stedet for 379 kr

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ecco - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimeret leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Reference
3PWK

Middelalderen er klar til jer!

Skovrøverdragten består af tunika, bukser, bælte og hat (bue og pile medfølger ikke). Tunikaen er i brunt, smidigt polyester med lange ærmer i hvid, og er klippet op i små spidser for neden. Bukserne har elastikbånd i taljen. I knæhøjde er der påsyet brunt stof, så det ser ud som om, du har støvler på. Sættes fast på foden med elastik. Rundt om taljen er der et langt, grønt bælte og på hovedet en brun filthat, som måler 35 cm i højden og 56 cm i omkreds. Hatten har en rød fjer, der er sat fast på skyggen. Skovrøverdragten er en sikker vinder, hvis du vil klæde dig ud i middelalderudklædning eller til at vise et filmtema!

Middelalderdragten består af en rød kjole med hovedbeklædning. Den lange kjole er i rødt polyester med smukt broderi i sort og guld på ærmer og forside, der er udformet i gennemsigtigt net. Med elastikbånd i taljen passer den alle kropstyper. På skuldrene er det påsyet skulderpuder, der giver en elegant silhuet. Hovedbeklædningen er fastgjort på en sort kam og et slør i polyester hænger ned til skuldrene. Den perfekte dragt til et teaterstykke eller en kostumefest med middelaldertema.