Par >
Parkostume romere
Parkostume romere
Parkostume romere-1
Parkostume romere-2

Parkostume romere

242,- ekskl. moms 372,- ekskl. moms -36%
291,- 447,- -36%
Romersk gudindekostume i hvidt og rødt
Romersk gudindekostume i hvidt og rødt
Romerdragt
Romerdragt

med DHL Express

Sikker på du har alt?

i alt = 242,- ekskl. moms med rabat i stedet for 372,- ekskl. moms

i alt = 291,- med rabat i stedet for 447,-

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ECO - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL Express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Reference
3QCI

Et meget komfortabelt kostume

Kostume kvinde : 

Dette kostume forestiller en romersk gudinde og består af kjole med tilhørende rød kappe, pandebånd og bælte (sko medfølger ej). Den lange kjole er udført i tyndt, hvidt polyester, og er ærmeløs og slids fra venstre lår til fod.Kappen fæstnes på højre skulder med velcrobånd og prydes med et plastikspænde. Kappen er i rød polyester med et sort bånd med gulddekorationer påsat. Et bælte som bindes med hvide bånd fremhæver din talje. Pandebåndet i plastik er dekoreret i guld. Kostumet passer perfekt til en kostumefest eller et teaterstykker, der har Antikkens Rom som tema.

Kostume mand :

Dragten består af en toga med kappe (skærf, diadem og sko indgår ej). Togaen er i hvidt polyester, og er rummelig og let. Forneden er fastsyet et bånd med antikke motiver. Dragten åbnes i nakken med en snor. Kappen er i rødt stof og tages over hovedet, så den falder flot over skuldrene. Den ser ud som om, den er sat fast med en broche. Skærfet er i rødt og hvidt, og lukkes bagpå med hvide bånd. Diademet forestiller forgyldte lauerbærblade. Med denne dragt kommer du til at ligne en sand romer til kostymefesten eller teaterforestillingen.