Par >
Parkostume Egyptisk Dronning og Konge
Parkostume Egyptisk Dronning og Konge
Parkostume Egyptisk Dronning og Konge-1
Parkostume Egyptisk Dronning og Konge-2

Parkostume Egyptisk Dronning og Konge

477,- ekskl. moms 539,- ekskl. moms -12%
572,- 647,- -12%
Egyptisk dronningedragt Damer
Egyptisk dronningedragt Damer
Egyptisk kongedragt Mænd
Egyptisk kongedragt Mænd

med DHL Express

Sikker på du har alt?

i alt = 477,- ekskl. moms med rabat i stedet for 539,- ekskl. moms

i alt = 572,- med rabat i stedet for 647,-

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ECO - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL Express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Reference
4AG6

Herfra kan I beskue jeres kongerige

Egypiske dronningekostume:

Den egyptiske dronningedragt består af kjole, slør, lille krave, et pandebånd, to armbånd og et skærf. Den lange, lette kjole har et sammenhængende look. Øverst på ryggen er der et velcrobånd, hvor sløret sættes fast. Kjolen er let at tage på uden lukkemekanisme. Den lille krave bindes bagpå, ligesom skærfet, som tilpasses taljen. Pandebåndet med elastik sidder godt på hovedet, og de to armbånd sættes fast med velcro. Der er broderet pynt og ligeledes similisten, som får kjolen til at glimte. Denne dragt er perfekt, hvis du ønsker at lgine en ægte egyptisk dronning til maskefesten.

Egyptisk kongedragt

Den egyptiske kongedragt består af fem dele (spir og sandaler indgår ej). En stor, hvid kåbe i et blødt materiale kan tilpasses ved hjælp af bæltet som lukkes bagpå med velcro. Der indgår en hovedbeklædning og en lille krave til dragten, som ser ud som om, det er forgyldt og med et hieroglyflignende mønster. Tørklædet lukkes bagpå. To armdekorationer medfølger og lukkes om armene med velcro. Nu er du klar til at være Farao for en aften.