Par >
Parkostume romerske gladiatorer
Parkostume romerske gladiatorer

Parkostume romerske gladiatorer

604,- ekskl. moms
724,-
Udklædning Gladiator mand
Udklædning Gladiator mand
Mørkebrunt gladiatorkostume til kvinder
Mørkebrunt gladiatorkostume til kvinder

med DHL Express

Sikker på du har alt?

i alt = 604,- ekskl. moms

i alt = 724,-

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ECO - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL Express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Reference
4AS2

Gå ind i arenaen!

Kostume romersk centurion herre

Dette gladiator-kostume består af overdel, kjole i læderlook, arm- og halsbånd, rød romersk kappe og benbeskyttere (sko medfølger desværre ikke). En sjov udklædning med perfekte detaljer. Et flot historisk indslag til udklædningsfesten!

Kostume romersk gladiator sexet kvinde

Dette gladiatorkostume til kvinder består af en kjole og en rød kappe (sko og sværd ikke inkluderet). Den brune kjole har mange fine detaljer. De guldfarvede skulderstropper kan justeres med trykknapper, og kjolens forside er dekoreret med guldfarvede motiver. Kjolen har en korsetlignende talje, og størrelsen kan derfor justeres. Nederdelen er i et sort og skinnende stof med brune brede aflange strimler på forsiden, og gyldne kantebånd. Den røde kappe er aftagelig, og holdes på plads ved hjælp af knapper på skulderstropperne. Iført dette kostume er du sandsynligvis den mest sexede fighter af alle.