Familie kostume egyptere
Familie kostume egyptere

Familie kostume egyptere

711,- ekskl. moms 894,- ekskl. moms -21%
853,- 1 073,- -21%
Egyptiskkostume dreng
Egyptiskkostume dreng
Egyptisk prinsesse - udklædning til børn
Egyptisk prinsesse - udklædning til børn
Egyptisk dronningedragt Damer
Egyptisk dronningedragt Damer
Egyptisk kongedragt Mænd
Egyptisk kongedragt Mænd

med DHL Express

Sikker på du har alt?

+

i alt = 711,- ekskl. moms med rabat i stedet for 894,- ekskl. moms

i alt = 853,- med rabat i stedet for 1 073,-

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ECO - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL Express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Reference
4TVH

Lev på faraoernes tid!

Kostume egyptisk til drenge

 

Dette egyptiske kostume til drenge består af en t-shirt, et par korte bukser, en hovedbeklædning, en krave, et bælte og 2 armbånd. T-shirten og de stumpede bukser er lavet i hvid veloureffekt. Bukserne er elastiske i taljen og i bunden af benene. Det gyldne bælte lukkes på ryggen med velcro. Hovedbeklædningen, armbåndene og kraven har egyptiske motiver.

Dette farao kostume er perfekt til en udklædningsfest!

 

Kostume egyptisk til piger

 

Dette egyptiske kostume til piger består af en lang hvid kjole, en krave med tryk og slør samt et par armbånd. Kjolen har et bredt bælte og er kortere foran end bagpå. Sættet er perfekt til fastelavn!

 

Kostume egyptisk til kvinder

 

Dette egyptiske dronninge kostume til kvinder består af en kjole med tyl, en krave, et pandebånd, 2 armbånd og et bælte. Kolen er lang og let, i velour, og lukkes i ryggen med velcro. Både kraven og bæltet kan justeres i størrelsen. Pandebåndet er elastisk og armbåndene lukkes med velcro. Tilbehøret er broderet og har plastikdiamanter syet på. Kostumet er perfekt til at blive en egyptisk dronning til udklædningsfesten.

 

Kostume egyptisk til mænd

 

Den egyptiske kongedragt består af fem dele (spyd og sandaler indgår ej). En stor, hvid kåbe i blødt materiale kan tilpasses ved hjælp af bæltet, som lukkes bagpå med velcro. Der indgår en hovedbeklædning og en lille krave til dragten, som ser ud som om, det er forgyldt og med et hieroglyflignende mønster. Tørklædet lukkes bagpå. To armdekorationer medfølger og lukkes om armene med velcro. Nu er du klar til at være Farao for en aften!