Par >
Parkostume Harley Quinn™ og Jokeren™
Parkostume Harley Quinn™ og Jokeren™

Parkostume Harley Quinn™ og Jokeren™

782 kr ekskl. moms 826 kr ekskl. moms -6%
939 kr 991 kr -6%
Kostume Harley Quinn Batman Arkham City™ voksen
Kostume Harley Quinn Batman Arkham City™ voksen
Joker-kostume Dark Knight™ voksen
Joker-kostume Dark Knight™ voksen

med DHL Express

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ecco - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimeret leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Reference
4ZZE

Terrorisér Gotham i dette perfekte parkostume!

Harley Quinn kostume til kvinder:

 

Denne udklædning som Harley Quinn ™ til kvinder  er officielt licenseret af Batman Arkham City ™. Det består af en top, et par ankelbukser, en choker, et par handsker og et bælte (Sko er ikke inkluderet). Den flotte, korte top er sort. På forsiden har den en påsyet bordeaux vest i imiteret læder med en snøring. Toppen er også øverst oppe i imiteret læder, i farverne sort til venstre og bordeaux til højre. De elastiske ankelbukser er sorte og lilla. De er stramme og har håndtag i taljen så man lettere kan tage dem af og på. De har også en elastik i taljen. Det sorte bælte i imiteret læder har et sølvskinnende, metallisk spænde og lukkes i ryggen medvelcrbånd. Chokerhalskæden matcher bæltet og lukkes også med velcro. De lange armbeskyttere er lavet i imiteret læder foran og i et stretchstof på bagsiden. Den ene er sort på hånden og rødt på ærmet, mens den anden er rød på hånden og sort på ærmet. Dette komplette Harley Quinn ™ kostume er perfekt til at blive Harley Quinn til en Batman-temafest eller til et karneval!
 
Jokeren Dark Knight™

Dette officielle kostume som Jokeren fra Dark Knight™ til voksne består af en jakke med indbygget skjorte, slips og vest, et par bukser og en halvmaske i latex (Handsker og sko er ikke inkluderet). Kostumet er perfekt til at skabe kaos i Gotham City.