Barn >
Parkostume Mario™ og Luigi™ barn
Parkostume Mario™ og Luigi™ barn

Parkostume Mario™ og Luigi™ barn

329 kr ekskl. moms 372 kr ekskl. moms -12%
395 kr 447 kr -12%
Mario™- udklædning til børn
Mario™- udklædning til børn
Luigi™ - udklædning til børn
Luigi™ - udklædning til børn
Inklusiv:
    1
  • Mariokostume
  • 1 Luigikostume

med DHL Express

Sikker på du har alt?

+

i alt = 329 kr ekskl. moms med rabat i stedet for 372 kr ekskl. moms

i alt = 395 kr med rabat i stedet for 447 kr

Nettets bedste priser

Kæmpe stort udvalg

Sikker betaling

  • DHL ECO - 62 kr. - ca. 3-4 dage
  • DHL Express - 159 kr. - ca. 1-2 dage

Vores transportører leverer ikke i weekender, så det er vigtigt at du dobbeltchecker leveringsadressen og den estimerede leveringsdato inden du laver din bestilling.

Produktbeskrivelse

Inkluderer
    1
  • Mariokostume
  • 1 Luigikostume
Materiale

Stof 100% polyester

Reference
6VZH

Verdens mest populære VVS'er

Dette parkostume med Mario™ og Luigi™ til børn er under officiel Super Mario Bros™ licens fra Nintendo™. Sættet består af Mario- og Luigikostume til børn.

 

Mario­™ kostume fuldragt barn

 

Dette Mario­™ kostume til børn består af en heldragt, en hat og et falsk Mario-overskæg. Fuldragten forestiller den populære VVS-overall i blå-røde Mario-farver. De to gule cirkler forestiller overall'ens knapper. Dragten tilpasses perfekt til din størrelse takkeet være en elastik i ryggen. Den røde Super Mario™ kasket er i hård skum. Et 'M' er skrevet foran på kasketten på hvid baggrund. Det store brune Mario-overskæg er ligeledes inkluderet.

 

Luigi­™ kostume barn

 

Dette Luigi™ kostume til børn er under officiel Mario™ licens. Kostumet inkluderer en fuldragt, en grøn kasket og et falskt overskæg. Fuldragten forestiller den blå-grønne Luigi, Mario's bror. Dragten tilpasses perfekt til din størrelse takket være en elastik i ryggen, og lukkes nemt med velcro i ryggen. Kasketten er i skum, med et 'L' for Luigi på forsiden. Overskægget er mørkebrunt og klistres på.

 

Dette Mario- og Luigi parkostume til børn vil være perfekt til at gå på opdagelse efter nye eventyrer til en udklædningsfest med videospil-tema eller eller under karneval.