80'er/90'er
Sortér
 
Du har set 48 på 521 varer
 

De fedeste kostumer fra de fedeste årtier

Hvis der er 2 årtier der hos vegaoo.dk der giver anledning til at klæde sig ud, så er det 80’erne og 90’erne. Der var så meget knald på farver, holdning og attention at det halve kunne være nok. Når du søger efter et 80’er-kostume, så er vegaoo.dk det helt rigtige sted du er kommet hen. Det kan være at du tænker at en af karaktererne fra Village People er vejen frem. Så er det bare at vælge imellem vores forskellige muligheder. Det kan også være at du hellere vil give den gas i UV-pangfarver! Så er vores UV-kjole med tyl måske for dig?
Har du ikke altid drømt om at iføre dig en Baywatch uniform og slange den til en strandfest? Vi har lige præcis de kostumer du leder efter!


De rigtige kostumer til den rigtige pris

Der skal altid være mulighed for at finde det helt rigtige kostume, også selvom økonomien måske ikke er til det helt store skrud. Derfor prøver Vegaoo.dk at hjælpe til at alle kan finde et godt, billigt 80’er kostume. Det er næsten en menneskeret – og vi ved hvor sundt det er at grine og more sig. Hvis det er sådan at du hellere vil kigge over i 90’er kostumer, kan vi også sagtens sørge for at du finder et billigt 90’er kostume. Hvis du i modsatte fald ønsker at gå planken ud og udstyres til den helt store guldmedalje er du i den grad også kommet til det helt rigtige sted.

80'er/90'er

See more ▼