Nytår
Sortér
 
Du har set 48 på 1253 varer
 

NYTÅRS-UDKLÆDNINGER FOR VOKSNE

Er du ude efter at gøre nytårsfesten uforglemmelig? Mange vælger glitrende kostumer til nytårsfesten. Det er altid sjovt! Find al den glitter og stads, du har behov for at glimte om kap med nytårsfyrværkeriet her hos Vegaoo.dk. Hvis du er ude efter et tema som er noget mere originalt, foreslår vi at du indbyder dine venner til en nytårsfest, som defakto er en tidsmaskine. 4 ..! 3 ..! 2 ..! 1 ..! Godt nytår år 20.. WHAT! Lige pludselig er I alle rejst til forskellige årstal, og stemningen er i top. For dem der vil forblive i glittertemaet, er en 20’er-fest perfekt. Nogen ønsker måske at gå længere tilbage i tiden, en togafest med grækere og romere at noget VIRKELIG at skåle for. Vil du endnu længere tilbage? Intet problem! Hos os finder du forhistoriske udklædninger, vi er specialister i renæssancen og 1800-tallet. Vi kan selvfølgelig også hjælpe hvis du ønsker at dine gæster skal fejre som vikinger, eller skal det i stedet står i fredens tegn? I så fald er en 70’er-fest på plads. Selvfølgelig finder du også din inspiration, hvis det er en 50’er-fest eller et Hollywoodtema. Vi sørger for at din fest bliver nytårets supersucces!.


NYTÅRSAFTEN MED ET TWIST

En del af os synes at nytåret er en af de fester, hvor det er totalt umuligt at være over-dressed? Her hos os på Vegaoo.dk er helt enige! Vi mener dog også at nytårsaften bliver mere underholdende, hvis man tilsætter lidt sjove detaljer til de elegante klæder. Vi synes at nytårsaften bliver ekstra sjov med et lille twist. Kig ind forbi vores Opposuites™, de er definitionen på ”elegance med et twist”! Hvis du ønsker et mere galt udtryk, har vi nogle Morphosuits™ som kan være præcis i din smag.
Hvordan lyder det at pifte den sædvanlige nytårsudklædning op med lidt drillesygt tilbehør? Man kan også anvende nogle elementer fra et kostume, såsom en spektakulær kappe eller en lækker skjorte til at live et traditionelt nytårsoutfit op.

Kostumer til voksne

See more ▼