Fastelavn

Fastelavnskostumer til voksne

3083 produkter
 
FILTER (1)
Dine valg :
Køn
Pris
Størrelse
POPULÆRE TEMAER
Tema
Varemærker
Pippi Langstrømpe™ Fantastiske skabninger­™ Suitmeister™ Frost™ The Avengers Ladybug™ Asterix og Obelix™ Alice i Eventyrland™ Angry Birds™ Aquaman™ Arrow™ Askepot™ Assassins Creed™ Barbie™ Batman™ Batman vs Superman™ Baywatch™ Beetlejuice™ Bien Maja™ Black Panther™ Borat™ Breaking Bad™ Calimero™ Captain America™ Catwoman™ Charlie og Chokoladefabrikken™ De Utrolige™ Deadpool™ Disney™ Dragon Ball Z™ Edward Saksehånd™ Elvis Presley™ Emojis™ Familien Addams™ Flash™ Fortnite™ Fredag den 13.™ Freddy Krueger™ Frode Får™ Ghostbusters™ Ghoulish™ Grease™ Green arrow™ Green Lantern™ Guardians of the Galaxy™ IT™ Iron Man™ Find Holger™ Flintstones™ Harley Quinn™ Harry Potter™ Hello Kitty™ Hulk™ Jasmine™ Jurassic World™ Justice League™ Klokkeblomst™ Lady Gaga™ Leg Avenue™ Lego™ Licenser Looney Tunes™ Lucky Luke™ Marilyn Monroe™ Mario & Luigi™ Marvel™ Mary Poppins™ Michael Jackson™ Michael Myers™ Mickey™ Minions™ Minnie™ Monster High™ Mortal Kombat™ Morphsuits™ Motorsavsmassakren™ Muppet Show™ Orangina™ Opposuits™ Peter Pan™ Pirates of the Caribbean™ Pokemon™ Power Rangers™ Rihanna™ Ringenes Herre™ Scooby Doo™ Shrek™ Skønheden og Udyret™ Smølferne™ Snehvide™ Spiderman™ Star Trek™ Star Wars™ Suicide Squad™ Supergirl™ Superman™ Svampebob Firkant™ Teenage Mutant Ninja Turtles™ The Flash™ The Nightmare Before Christmas™ The Punisher™ The Simpsons™ Thor™ Tornerose™ Top Gun™ Toy Story™ Transformers™ Troja™ Troldmanden fra Oz™ V for Vendetta™ Venom™ Wolverine™ Wonder Woman™ X-Men™ Zorro™ 101 Dalmatinere™
Farver
Popularitet
3083 produkter
 
123...65>>

FASTELAVNSKOSTUMER TIL VOKSNE

Vi kan alle huske hvor sjovt det var at fejre fastelavn som barn. Vi elsker fastelavn, det er så hyggeligt at fejre fastelavn med familie og venner. Måske du ikke har børn, men savner traditionen. Vi har fastelavnskostumer til alle voksne, både dem der vil til en temafest eller slå katten af tønden med vennerne! Fastelavn er alles fest! Vi har kostumerne klar til den store fejring. Har I et påsketema? Så kan det være at du skal være en påskehare, hans sexede kaninveninde, en kylling eller måske gå efter en omgang æg (og bacon). Vi har alle tænkelige fastelavnskostumer til voksne!
Fastelavn er ikke kun en fest for børnene, de voksne skal også have det sjovt, klæde sig ud og hygge sig! Vi er hos Vegaoo.dk store fortalere for at voksne også holder kostumefester lige så tit som børnene. Derfor har vi også sørget for at have et kæmpe stort udvalg af fastelavnskostumer til voksne! Det eneste du skal beslutte dig for er, hvad du kunne tænke dig at klæde dig ud som. Løbet tør for inspiration? Frygt ikke, bare skynd dig ind forbi vores store samling af udklædninger og tilbehør til fastelavn. Skal det være et af vores luksuskostumer som for eksempel Den Faldne Engel eller er du ude i at skulle være en af karaktererne fra Star Wars Rogue One? Der er fantastisk mange muligheder og kombinationer.


FASTELAVNSKOSTUMER FOR ENHVER SMAG

Fastelavn er en af vores favoritfester her hos Vegaoo.dk. I Norden har vi ikke endnu taget hele den amerikanske Halloween-tradition ind, og kan derfor hvert år glæde os til fastelavn. Det er en god måde at være kreative sammen med vennerne og det er samtidig en aften hvor det gælder om at imponere vennerne med et fedt fastelavnskostume. Vi har mange forskellige fastelavnskostumer til voksne. Mange vælger en fræk fortolkning af et traditionelt kostume. Vi synes at alle fortolkninger er cool! Vi har noget for enhver smag og alle størrelser. Det er bare at vælge kostumet, og derefter gøre klar til den store fest. Du behøver ikke at være kattekonge for at få råd til det sjoveste og fedeste fastelavnskostume. Hos Vegaoo.dk har vi det største udvalg og de laveste priser – så der er altid et godt kostume til dig, også til den rigtige pris. Hvis du skal til den helt store kostumefest til fastelavn har vi helt sikkert udklædning, dekorationer og tilbehør der passer til. Hvis du har ledt efter et godt fastelavnskostume, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har frække kostumer, sjove kostumer, camouflagekostumer, farverige kostumer og meget mere. Det er bare at skynde sig ind og finde inspirationen til dit næste kostume.

Kostumer til voksne

See more ▼