Saint Patrick's Day
Sortér
 

FEJR DEN IRSKE NATIONALDAG I GRØNT

Saint Patrick’s Day er den irske nationaldag som falder den 17. marts. Du har sikkert ikke misset at det ikke bare er irere som husker at fejre denne dag. Nej, faktum er at det er den nationalfest som er mest udbredt over hele verden. Hvorfor? Fordi det er så hyggeligt at klæde sig ud i Saint Patrick’s Day-kostumer selvfølgelig!
Saint Patrick er en irsk helgen som hyldes den 17. marts, samme dag man fejrer at kristendommen kom til Irland og den irske kultur i almindelighed. Men hvordan kan en kristen tradition blive så stor en global fest? Jo, Saint Patrick’s dag falder ind under fasten, dagen blev altså en ’cheatday’ midt under fasten – ikke så underligt at traditionen blev populær!
Saint Patrick’s er forbundet med grønne udklædninger og trekløvere. Vi har selvfølgelig også udklædninger til Saint Patrick’s Day til voksne, så du også kan være med på denne globale folkefest. Vi har noget for enhver smag, også forskellige nuancer af grønne udklædninger. Hvad siger du til at feste i et morphsuit, hoppe rundt iklædt en flaske eller måske er din fortolkning af Saint Patrick’s-kostumet sexet? Vi har alt!


DELTAG I FESTLIGHEDERNE, HYLD DEN IRSKE KULTUR

Alle årsager til at klæde sig ud er gode årsager. Vi takker og hylder vores irske venner for at vi må deltage i deres fest, for at vi får vores tolkning af deres traditioner. Vi her hos Vegaoo.dk har alt fra rigtige, traditionelle Saint Patricks Day kostumer, til kostumer der gør det muligt at personificere traditionen. Vi har rigeligt med grønne udklædninger i forskellige mønstre og temaer. Trekløveret er et Saint Patrick’s Day symbol, som vi også har masser af. Det er en fin mulighed for at hylde den irske kultur med at klæde sig ud som en populær figur fra deres egen folketro, så hvorfor ikke klikke ind og købe sig en sød lille grøn Leprechaun. Vi har udklædninger til alle små Leprechauns, både drenge og piger.
Du behøver ikke at finde skatten for enden af regnbuen for at have råd til at fejre vores irske venner. Vi har alt indenfor Saint Patrick’s dag kostumer og Saint Patrick’s dag tilbehør som grønne parykker, grønne hatte, tilbehør med trekløvermotiv. Vi har alt der behøves for at du kan deltage i denne grønne, globale folkefest. Det bedste af det hele er, at du får alt for en lav pris. Lad Leprechaunen beholde sin skat, takket være Vegaoo.dk behøver du den ikke for at hylde den irske kultur. Flere grønne folkefester i Danmark, til lavere priser!

Kostumer til voksne

See more ▼