Udklædningssminke
Sortér
 
123...16>>

KOSTUMESMINKE TIL ALLE LEJLIGHEDER

At kostumesminke er noget aldeles fantastisk, det er noget vi har vidst længe, men det er blevet endnu mere tydeligt med TV-programmer som ”Face-off”. Det er et program hvor forskellige makeup-artister, hvis specialområder er masker og udklædning, konkurrerer i forskellige udfordringer. Der er tale om reelle fagfolk med fancy make-up, og det de gør er vanvittigt! Du behøver dog stadig ikke at være en pro til at få en virkelig cool kostume makeup. Vi har ansigtsfarve, kridt, creme, sprayhårfarve, UV-farver, falske øjenvipper, kunstige negle, tatoveringer…. Vi har også masser af forskellige kits som gør det super enkelt for dig at fikse en sminke eller en løs protese som ser heftigt ud. Vi viser dig også kreative løsninger, som du ikke selv har tænkt på. Hvad tænker du om, for eksempel, at i stedet for at købe store smykker til dit farao kostume, har vi et kit, så du kan nemt lave dem som en kropsmaling i stedet. Clever, right?
Imponer alle dine venner med en heftig udklædningssminkning. Udklædningssminkningen er lige præcis det der giver kostumet en helt anden dybde. Det behøver faktisk ikke være svært at lave en god sminkning. Har du tænkt at dit barn skal sminkes? Vi har nogle videoer som kan inspirere hvis du mangler idéer.


STORE RESULTATER TIL SMÅ PRISER

Du kan finde alt hos os til at lave en cool sminkning. Vi har udover alle farver også pensler, svampe, lim og flydende latex. Du kan desuden prøve vores skabeloner. De er vældig lette at anvende, og hurtigt går det også. Det gør så at din sminkning ser professionel ud, og alle der ser den kommer til at tro at det har taget dig en evighed at lave!
Nogle festligheder er intet uden fancy makeup. Jeg tror, du ved, hvilken slags fest jeg taler om ... Right, UV Party! Vi har de farver du har brug for, vi kan også hjælpe med inspirationen. Vi har endda parykker og kostumer perfekt til UV aften, men som altid med UV festens makeup, det er det der gør den største forskel. Vi mener, at UV-fester er så sjove, fordi din UV makeup gør, så ansigtet er helt anderledes, når UV-lamperne tændes.
Vi synes at det er sjovt at eksperimentere med kostumesminke, det er jo faktisk sådan nye og fantastiske ideer kommer til. Ligegyldigt hvilken type fest du har på agendaen, har vi sminken, og vi har det til bittesmå priser. Vi ønsker at hele Danmark skal have mulighed for at farve sig lidt, og det har I med vores små priser. Komplet kostume, en UV fest, eller bare eksperimentere lidt ... Uanset hvad det er du ønsker at gøre, kan vi hjælpe dig med det! Lad din fantasi gå amok! Hvis du gerne vil prøve at lægge en makeup der ser godt ud, er det let at takket være vores kostumesminkekit. Lidt mere farve til Danmark, til lavere priser!

Udklædningssminke

See more ▼