Parykker
Sortér
 
123...23>>

VÆLG DIN FAVORIT IMELLEM ALLE VORES PARYKKER

Takket være de seneste års trends er brugerkredsen i forhold til parykker vokset kraftigt. Tidligere havde parykken en associering til kedelige ting som hårtab og sygdomme. Sådan er det absolut ikke længere! Parykken er den nye måde at udtrykke ens individualitet. Parykkens store gennembrud kom i, at folk, som Gaga, Katy og reality tv-stjerner med stolthed ændret hårfarve og hårlængde så ofte som man skifter undertøj. Parykken er for nylig blevet en del af hverdagen, men den har altid været en del af festen. Vi har alle forskellige typer paryk, du finder den der opfylder dine behov, om den så er hverdagsvenlig eller til fest. Vi har parykker i forskellige farver, parykker i forskellige længder samt parykker i forskellige materialer. Vi har lige så mange parykker, som der findes grunde til at bære paryk.
Måske har du altid drømt om at have en fræk mohawk, men orker ikke at vente på at håret vokser ud? Du behøver ikke vente! Vi har hatte til alle hoveder, vi har stilen til alle fester! En paryk er ikke bare det, som gør din udklædning lidt mere virkelighedstro, parykker er også udmærkede til at have det sjovt og eksperimentere med. Har du nogensinde overvejet hvordan du ser ud med rødt hår? Hvis du køber en af vores røde parykker, får du svaret. Har du tænkt om det er på tide at klippe pandehår? Denne paryk med pandehår viser dig om det er en god idé eller ej. Er du budt til maskeradebal, men har just klippet håret? Ingen problemer, kig ind forbi vores renæssanceparykker! For at du lettere skal kunne finde den rigtige paryk som passer kun til dig, har vi lavet mange forskellige filtre. Klik rundt iblandt kategorierne, det kan også give dig nogle rigtig fine ideer. Glem ikke at købe hårnet for at gøre det lettere at bære parykken!


PARYKKER TIL PANGPRIS!

Vi nævnet tidligere nogle kendte personer som er blevet parykkens ambassadører. Det er sandt at de 3 eksempler alle har det til sammen at de bader i spotlightet og penge. Du behøver ikke bade i penge for at kunne bære paryk lige som disse kvinder. Hvordan? Du skal shoppe hos os selvfølgelig! Duk op til hver fest (eller på arbejde) med en ny frisure! Vi har det bedste udbud til de bedste priser. Her hos Vegaoo.dk behøver du ikke skulle ringe til banken for at få råd til parykker. Vi ønsker at Danmark skal kunne udvise mangfoldighed, vi prøver at holde priserne lave, så alle har muligheden for at prøve en ny stil, og ikke bare en gang, men om og om igen!
Ved du ikke hvilken paryk du skal vælge? Vi ved at det kan være svært, men vi hjælper dig gerne. Hvis du allerede ved hvilket kostume du skal have, kan du med hjælp fra vores sørge for at der er færre at skulle vælge imellem. Når du har valg dit kostume, vil vi under billedet foreslå parykker der vil passe til.
Hvis du ikke ved hvad du skal klæde dig ud som, er det en god idé at starte ud med parykken. Med hjælp fra vores filtre kan du finde en paryk som dit kostume kan gå ud fra. Vi vil gerne fortælle dig om at lege med kontraster og modsætninger. Hvis du har kort hår, kan du prøve at finde en paryk med langt hår? Hvis du har rødt hår, måske en grøn paryk kan være noget? hvis du har langt hår, måske en paryk, der gør dig skaldet kan være spændende? Det sjove med udklædning, er at du kan blive hvem du har lyst til og heldigvis er det ikke permanent.

Parykker til kostumer og udklædning

See more ▼