Hawaii
Sortér
 

Sol og strand til din kostumefest

Sandstrande, blomsterkranse og venlige mennesker. Kan du gætte hvor vi er? Ja, lige præcis – vi er på Hawaii-øerne. Det er et fantastisk sted hvor stemningen er til at mærke – selv ved at kigge på billederne. Derfor er Hawaii-fester så populære – der er noget over blomsterkranse, bast-skørter og blomstrede skjorter der får folk i et fantastisk humør. Vi hos Vegaoo.dk er meget glade for at tage lækre Hawaii-kostumer på – også til fester! Du skal bare bestemme dig for om du er hula-pige eller turist? Vegaoo.dk har i hvert fald de rigtige kostumer til dig – kig ind forbi vores hjemmeside og bliv inspireret. Lad dine børn få fornøjelsen af Hawaiikostumerne - vi lover at det bliver sjovt!


En fødselsdag med temaet Hawaii - hvorfor ikke?

Her hos Vegaoo.dk er vi store fans af Hawaii og Hawaii-fester! Derfor er det jo kun fornuftigt at børnene får fornøjelsen af at opleve stemningen af de fantastiske sydhavsøer, blomsterkransene der sætter stemningen, den hyggelige og rolige musik og kokosnødder. Man kan ikke have en Hawaii aften uden kokosnødder.
I denne kategori har vi selvfølgelig også de flotte kostumer fra Vaiana - Disneys nye store film. Kostumerne passer perfekt ind i dette tema. Så er I klar til at holde et brag af en fest? Lad dine børn få fornøjelsen af Hawaiikostumerne - vi lover at det bliver sjovt!

Kostumer til børn

See more ▼