Fastelavn

Fastelavnskostumer til børn

1742 produkter
 
FILTER (1)
Dine valg :
Køn
Pris
Størrelse
POPULÆRE TEMAER
Tema
Varemærker
Pippi Langstrømpe™ Fantastiske skabninger­™ Sådan træner du din drage™ Shimmer og Shine™ Suitmeister™ Paw Patrol™ Frost™ The Avengers Pyjamasheltene™ Ladybug™ Asterix og Obelix™ Alice i Eventyrland™ Angry Birds™ Aquaman™ Askepot™ Assassins Creed™ Avatar™ Barbie™ Batman™ Batman vs Superman™ Bien Maja™ Black Panther™ Brandmand Sam™ Calimero™ Captain America™ Cars™ De Utrolige™ Den lille Havfrue™ Den Lille Prins™ Disney™ Doc McStuffins™ Dragon Ball Z™ Elena fra Avalor™ Emojis™ Ever After High™ Flash™ Find Dory™ Find Nemo™ Fortnite™ Ghostbusters™ Guardians of the Galaxy™ Iron Man™ Find Holger™ Handy Manny™ Hannah Montana™ Harley Quinn™ Harry Potter™ Hello Kitty™ Hulk™ Jasmine™ Jurassic World™ Justice League™ Klokkeblomst™ Kung Fu Panda™ Lego™ Licenser Lol surprise™ Looney Tunes™ Lucky Luke™ Madagascar™ Mario & Luigi™ Marvel™ Max Steel™ Mia og Mig™ Minions™ Minnie™ Monster High™ Monster Academy™ Morphsuits™ Muppet Show™ My Little Pony™ Nøddeknækkeren™ Opposuits™ Peter Pan™ Peter Plys™ Pirates of the Caribbean™ Pocahontas™ Pokemon™ Power Rangers™ Raving Rabbids™ Scooby Doo™ Skylanders™ Skønheden og Udyret™ Smølferne™ Snehvide™ Sofia den Første™ Sophie Giraf™ Spiderman™ Star Trek™ Star Wars™ Suicide Squad™ Supergirl™ Superman™ Teenage Mutant Ninja Turtles™ The Flash™ The Hobbit™ Thor™ Thundercats™ Rapunzel™ Tornerose™ Toy Story™ Transformers™ Troldmanden fra Oz™ Trolls™ Vaiana™ Violetta™ Wonder Woman™ WWE™ Zorro™
Farver
Popularitet
1742 produkter
 
123...37>>

Fastelavn er børnenes fest

Vi danskere er ret unikke med vores fastelavnsfester. Når man forsøger at forklare andre, at børn i Danmark klæder sig ud, og slår katten af tønden, får fastelavnsris og går fra dør til dør og banker, tænker nogle af vores europæiske naboer at vi er skøre. Heldigvis er der ikke katte i tønden mere, men man får slik og kan vinde kroner. Lige meget hvad, er det en fantastisk mulighed for dit barn til at klæde sig ud. Vi har fastelavnskostumer til alle børn. Vi har kostumer til de børn som har bestemt sig for at skræmme, men vi har også Halloween-kostumer til de børn der er mere interesseret i slik end at skræmme. Hos os finder du virkelig sjove kostumer, men også børnenes favorit computerspils-kostumer. Skal nabolaget overtages af Zombier, Hekse, Djævle, Dæmoner og Spøgelser eller hvad kunne dit barn tænke sig? Vi har alt og lidt til! Vi synes derudover at forberedelserne er en af de sjoveste ting når familien sammen klæder sig ud, griner af hinandens udklædning og oplever en rigtig fastelavnsforvandling. Vi har fastelavnskostumer til både små og store. Hele familien kan få hvad de ønsker fra vores webshop. Halloween er ikke bare børnenes fest, fastelavn er også en hyggelig familiefest. Fastelavn er en fantastisk mulighed for børnene for at klæde sig ud, slå katten af tønden og vinde kronen som enten kattekonge eller kattedronning. Har ungerne fundet ud af hvad de kunne tænke sig at klæde sig ud som? Vi ved at det kan være svært at finde det helt rigtige kostume, så vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe! Har I kigget på, om det skal være en af vores sjove Frozen-kostumer? Det kan også være at I hellere vil kigge på Star Wars – enten en af de originale kostumer, eller fra den nye serie – for eksempel Kylo Ren eller en K-2SO fra Rogue One. Mulighederne er mange, og ved at kigge ind forbi vores store udvalg af udklædninger og kostumer til fastelavn til børnene er vi sikre på at I finder inspirationen til det helt rigtige kostume!


Det store udvalg til den lave pris

Fastelavnstønden behøver ikke være fyldt med guldmønter for at finde råd til de fede kostumer til børnene! Vegaoo.dk har det største udvalg af kostumer til den laveste pris, så der vil altid være et fedt, billigt kostume til dit barn. Hvis I kigger efter en af vores licenserede produkter der giver både kvalitet og det rigtige design, så har vi en hel kategori til det under børneudklædningerne! Vi er hos vegaoo.dk meget opsatte på, at alle skal have råd til et godt kostume, så vi har kostumer i alle former, farver, størrelser og designs til gode priser. Skynd jer ind forbi vores store udvalg – og vi er sikre på at I finder det helt rigtige.

Kostumer til børn

See more ▼