Minions™
Sortér
 

Banana Banana Banana!

Unaset om du vil klædes ud som Stuart, Kevin, Dave eller Bob så har vi Minions™ kostumet! Vi har alle kendskab til de søde små gule Minions™ monstre som opfører sig barnlige, griner af alt og elsker bananer. De skøre Minions er kendte fra filmene Despicable Me, hvor de altid er klar til at adlyde deres herre Mr. Gru.
Vi har et stort udvalg af Minions kostumer til børn om du ønsker at være en Minion med et eller to øjne, høj eller lav. Leder du efter et kostume til dine børn til fastelavn eller karneval så tag et kig på vores brede udvalg af Minions kostumer. Vi har Minions kostumer til enhver smag.


Alle elsker Minions™!

Hvem elsker ikke de søde små Minions™! Vi her på Vegaoo elsker dem.. De er sjove, skøre og holder altid sammen trods alt. Derfor har vi samlet et stort udvalg af Minions™ kostumer til børn. Er du mest til Mike, Stuart eller Bob, så har vi kostumet der passer. Vi har både oppustelige Minionskostumer, Minions kostumer i skumgummidragter og de helst klassiske Minions udklædningsdragter til børn. Vi har endda også Minions™ kostumer til babyer og voksne, så hele familien kan komme klædt ud som de kendte figurer fra Despicable Me. Tag et kig på vores store udvalg af Minions™ kostumer, du skal blot finde ud af hvem du helst vil være.

Kostumer til børn

See more ▼