Kostumer til par
Sortér
 
Du har set 48 på 319 varer
 

INGEN MANGEL PÅ IDEER HER!

Vi er tossede med kostumer, vi er tossede med at gøre ting sammen og vi er frem for alt tossede med kærlighed. Når man mixer alt dette – hvad får man så? Jo, vores kostumer til par! Vi har fundet en masse af vores kostumer frem som matcher og komplimenterer hinanden. Hvordan lyder det at være udklædt som Shrek og Fiona? Måske har du og din partner mere lyst til at tage til temafesten som Batman og Robin. I kunne også være nogle festoriginaler der dukker op til grillfesten som Ketchup og Hotdog. Jeg tænker, hvorfor ikke? Hvis du ikke har en klar kostumeidé endnu findes der kun én ting at gøre. Begynd at surfe! Du finder helt sikkert noget sjovt at iklæde dig selv og din kæreste.
Vi elsker alle typer kærlighed og af den årsag finder du lige så mange forskellige typer kostumer til par på Vegaoo.dk som du finder forskellige typer par. Vi sætter pris på og hujer for al kærlighed: Romantisk kærlighed, prægtige bromancer, BFF-kærlighed, søskendekærlighed, kærlighed mellem forældre og børn. Alt! For alle typer kærlighed findes et modsvarende kostume. Hvad synes du om kostumer som gør jer til hr. og fru Rubiks Cube, et par søde muffins, Mariehønen og humlebien, et par Looney Toons eller familien Banan? Hav det lidt sjovere, elsk lidt mere.


FIND KOSTUMETEMAET – DEL KRONEN

Har du en temafest i kalenderen? Handler de om Halloween, en fødselsdagsfest, jul, nytår, polterabend, fastelavn eller måske en studenterfest? Ligegyldigt hvilken type fest du skal il, må du ikke glemme at tage det vigtigste med: Dine kammerater. Vi sælger ikke venner online, men derimod har vi kostumer til par som giver dig og din kammerat en makeover fra top til tå. Duk op til festen som den dynamiske duo I i virkeligheden er: Superman og Supergirl™, Neytiri og Jake Sully fra Avatar™, eller måske rødhætte og ulven eller de officielle Village People™-kostumerne er mere jeres stil? Hvilken kostumedragt valget falder på er det ved at være på tide at begynde og planlægge hvordan I skal dele prisen, og hvem der bærer kronen normalt. Delt glæde er dobbelt glæde når det kommer til kostumer.
Vi beder om tilgivelse, vi ved at vores store udbud kan gøre det svært at vælge kostumer. Men, vi hjælper selvfølgelig du og din kompagnon med at vælge. Hvad plejer I at lave sammen? Spille computerspil? Kig ind forbi vores kostumer med de kendte figurer fra jeres favoritspil? Ser I film sammen? Hvorfor ikke klæde sig ud som til nogle rigtig skræmmende karakterer som for eksempel Edward Saksehånd™? Måske kan I lide at tage toppen af nogle øl? Så foreslår vi at I trækker I kostumet Glasset og Tønden. Spiller I kort eller online-poker, er det jer? Hvorfor så ikke klæde sig ud som hjerterkonge og hjerterdame? Smider I benene op hver fredag til en omgang fredags-tacos? Så passer vores kostumepar i Poncho og Sombrero som smeltet ost og salsa på nachos!

Kostumer til par

See more ▼