Hatte
Sortér
 
Du har set 48 på 999 varer
 

VELKOMMEN TIL DEN GALE HATTEMAGER

SAML KOSTUMET, GLEM IKKE KNOPPEN!
Lad os være ærlige: Der er alt for få bowlerhatte og tophatte i dagens mode. Heldigvis kan du arrangere en kostume- eller temaaften når du ønsker, og derfor har grund til at bære disse ultra-elegante hovedbeklædninger. Du ved jo også at hatteverdenen er større end som så, men udklædningsverdenen er endnu større! Vi har kostumehatte til alle hoveder og arrangementer. Vi har uniformshatte, spidse hatte, små hatte, store hatte, hjelme, kasketter, stråhatte, hatte med ører, hatte med hår og selvfølgelig elegante hatte. Vi har til og med også hatte som ikke er hatte uden kalkuner.

Uanset om du er er én som er 100% dedikeret til kostumetemaet, og ønsker at fuldføre din udklædning med det perfekte kostume, eller om du er én som tager den enkle udveje og lader hatten være den eneste udklædning, har vi præcist hvad du behøver. En udklædningshat gør rigtig meget selv om det kan virke som om at det bare er et lille tilbehør. Tænk på, at de andre gæster ikke kan undgå at se hatten. Kigger de på dig, ser de hatten. Jo større hat du vælger, jo mere kan du være sikker på at få opmærksomhed. Hvis du også har et kostume på, er det vigtigt at tænke på balancen, så udklædningshatten ikke tager al opmærksomheden. Vælg en som komplementerer dit kostume. Så er det bare at komme i gang! Pryd knoppen, så bliver det toppen!


SJOVE HATTE, ENDNU SJOVERE PRISER!

Eftersom hatte er blevet noget af en raritet i hverdagsmoden i vores land (vi snakker rigtige hatte, ikke huer og kasketter), er det blevet et rigtigt festsymbol. En udklædningshat er en nem måde at vise, at du deltager i begivenheder som parader og festivaler. En udklædningshat hjælper med at skabe en feststemning og gør at man tør slå sig løs. Kostumehatte er også en perfekt måde at vise tilhørighed til en gruppe. Hvis du kan lide at følge dit favorithold live, findes der intet som bedre kommunikerer din support for spillerne end en gigantisk kostumehat i favoritholdets farver. Der findes heller intet bedre end at vise at du er en sjov fyr med humor, end at bære en sjov og humoristisk hat. Invitér til latter. Vi har din næste udklædningshat!

Hatte og hovedbeklædninger

See more ▼